Multicycle Smart 24V E-bike Accu Revisie

 259,00

Multicycle Move 24V Accu laten reviseren:
1: Kies de gewenste nieuwe capaciteit van uw accu.
Door een grotere capaciteit te kiezen vergroot u de actieradius van uw fiets en kunt u langer fietsen op één lading.

2: Bestellen, betalen en verzenden.
Na het afronden van het bestel- en betaalproces ontvangt u per E-mail een (gratis) verzendlabel en uitgebreide instructies over de verzending.

3: Testen, reviseren, nog eens testen en terugsturen.
Eerst wordt uw accu getest en desgewenst wordt een volledig nieuw accupack in de behuizing geplaatst. Na revisie testen wij uw accu nogmaals en bij akkoord sturen wij de accu kosteloos weer retour. Na revisie geldt een garantie van 12 maanden.

Multicycle Smart Accu Revisie

Wat is fietsaccu revisie?

Multicycle Smart accu revisie betekent dat wij de versleten energiecellen in uw Multicycle accu  vervangen door nieuwe a-klasse cellen. De nieuwe cellen worden in uw originele Multicycle accubehuizing geplaatst en doorgaans kan ook de originele elektronica worden opnieuw worden gebruikt. Door uw e-bike accu te laten reviseren maken wij uw fietsaccu weer als nieuw en wordt de originele capaciteit van uw e-bike accu hersteld of zelfs overtroffen.

Meer informatie

Hoe wij te werk gaan:

Voordat het reviseren van start gaat worden uw Multicycle accu en acculader grondig getest. Op deze manier controleren wij waar het probleem ligt om zo altijd de juiste handelingen uit te voeren.

Als na controle blijkt dat de energiecellen versleten zijn worden deze vervangen door nieuwe cellen van de gewenste capaciteit. Waar nodig/mogelijk wordt ook het Batterij Management Systeem (BMS) vervangen. Daarna wordt het geheel terug in de originele behuizing geplaatst.

Na de accu revisie wordt de accu nogmaals grondig getest en na akkoord aan u retour gestuurd. Na Revisie heeft u 1 jaar garantie op uw accu.

Lees hier een uitgebreidere uitleg

Waarom reviseren?
  1. Revisie is goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe accu.
  2. Doordat de originele behuizing en doorgaans ook elektronica van uw accupack hergebruikt worden zijn de kosten voor accu revisie een stuk lager dan de aanschaf van een nieuwe fietsaccu.
  3. Het is mogelijk de capaciteit van uw accu te vergroten, waardoor u langer kunt fietsen op één lading.
  4. Wanneer wij uw accu reviseren kunnen wij de actieradius van uw e-bike vergroten door krachtigere cellen in uw accupack te plaatsen. Hierdoor gaat uw accu langer mee en kunt u langer fietsen op één lading.
  5. Ook oudere accu’s zijn te hergebruiken.
  6. U draagt bij aan een beter milieu.

Extra informatie

Merk

Voltage

24V

Model accu

Smart

Capaciteit na revisie

12.5Ah, 15.5Ah, 18.5Ah, 9.0Ah

Techniek

Lithium Ion

Garantie

1 jaar

Bevestiging

Bagagedrager

Related Products