Zoek op merk en type.

Selecteer uw te reviseren accu en vraag de revisie aan.

Offerte op maat.

Staat uw accu er niet tussen? Vraag een offerte op maat aan.

De voordelen van e-bike accu revisie.

E-bike accu revisie is duurzaam.

E-bike accu revisie is een duurzame keuze! Doordat in de meeste gevallen de originele behuizing en elektronica kan worden hergebruikt, wordt er zo min mogelijk materiaal onnodig weggegooid. Op deze manier dragen we samen bij aan en beter milieu en een schonere wereld!

U kunt een hogere capaciteit kiezen.

Wanneer wij uw fietsaccu reviseren kunnen wij de actieradius van uw e-bike vergroten door krachtigere cellen in uw accupack te plaatsen. Hierdoor gaat uw accu langer mee en kunt u langer fietsen op één lading.

E-bike accu revisie is goedkoper.

Doordat de originele behuizing en doorgaans ook elektronica van uw accupack hergebruikt worden zijn de kosten voor accu revisie een stuk lager dan de aanschaf van een nieuwe fietsaccu.

Ook oude accu's te vernieuwen.

Voor veel oude modellen e-bikes zijn geen nieuwe accu's meer te verkrijgen. Fietsaccu revisie is dan vaak dé oplossing. Zo kunnen wij uw oude accu toch weer nieuwe leven in blazen.

Altijd de nieuwste cellen.

Wanneer u een nieuwe e-bike accu koopt kan het zijn dat deze al meerdere jaren in het magazijn van de leverancier heeft gelegen, waardoor de capaciteit van de accu al is afgenomen. Als u de elektrische fietsaccu door E-bikemaat laat reviseren worden er altijd nieuwe cellen gebruikt die in volle capaciteit werken. Goedkoper én beter dus!