Over E-bikemaat

We nemen u graag even mee in het ontstaan van E-bikemaat.

Een aantal jaar geleden heeft u uw e-bike aangeschaft. Natuurlijk was en bent u hier nog steeds heel blij mee en heeft u al veel kilometers op deze prachtige elektrische fiets afgelegd. Waar u bij de aankoop zeer waarschijnlijk niet bij stil stond, is het feit dat de accu van uw fiets over een aantal jaren vervangen zou moeten worden. En wat u al helemaal niet besefte, is dat zo’n accu veel geld kost. Heel veel geld.

En zo ontstond E-bikemaat. Om u voor een aantrekkelijk bedrag weer jarenlang plezier van uw elektrische fiets te laten beleven. U kunt bij ons niet alleen terecht voor originele nieuwe accu’s, maar ook voor kwalitatief hoogwaardige vervangende modellen of voor revisie van uw eigen accu, waarbij zoveel mogelijk onderdelen van de accu worden behouden.

We vinden het belangrijk om iets extra’s te kunnen bijdragen aan uw fietsbeleving. Dat doen we, naast het aanbod in e-bike accu’s, met een compleet assortiment praktische accessoires voor u en uw elektrische fiets. Laat u daarnaast verrassen met een aantal bijzondere, eigentijdse artikelen die u maar op weinig plaatsen tegenkomt!